На Житомирщині цього року вже втопилися 11 людей. Серед них – 2-річна дитина

З початку року на водоймах області вже потонуло 11 чоловік. Найпоширеніші причини нещасних випадків – це купання в не обладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані. Про це повідомила прес-служба управління ДСНС України в області.

«Лише з початку червня на водоймах області загинуло вже 3 людей. Зокрема, останні випадки сталися 9 червня в селі Бураківка Пулинського району, 10 червня в селі Яроповичі Андрушівського району та 17 червня в селі Буки Житомирського району із місцевими мешканцями. Загалом, з початку року на водоймах області вже потонуло 11 чоловік, серед яких одна дитина 2016 року народження», – йдеться у повідомленні.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків є саме недотримання правил безпечної поведінки на водоймах, зокрема, купання в не обладнаних для цього місцях, купання у нетверезому стані, а також відсутність нагляду за дітьми, які нерідко відвідують водойми без супроводу дорослих.

Нагадаємо, під Житомиром у річці втопилася іномарка: загинув рибалка, який спав у автомобілі. У Попільнянському районі у річці втопився рибалка. Трагедія в Олевському районі: поки жінка поралася на городі, у копанці втопилася її 2-річна дитина. У річці Уборті втопився 7-річний хлопчик.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *