Жах! У безпричинному вбивстві бердичівлянки підозрюють 15-річного хлопця

На Житомирщині взято під варту неповнолітнього, напередодні затриманого за підозрою у скоєнні умисного вбивства з хуліганських мотивів жительки Бердичева. Про це повідомила прес-служба прокуратури області.

«Установлено, що 15-річний уродженець Вінницької області, 5 липня цього року, зустрівши приблизно о 20:00 неподалік житлового будинку, що по вул. Одеській, у Бердичеві, молоду жінку, яка прогулювалася із собакою, безпричинно, навмисно, з метою вбивства, завдав їй численних ударів ножем. Унаслідок одержаних ножових поранень потерпіла померла», – йдеться у повідомленні.

Зловмисника затримали та повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п.7 ч. 2 ст. 115 КК України. Наразі вживаються усі необхідні слідчі дії.

За клопотанням, погодженим прокурором відділу ювенальної юстиції прокуратури області, ухвалою Корольовського районного суду Житомира 9 липня підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Нагадаємо, за жорстоке вбивство таксиста суд призначив коростенцю довічне ув’язнення. У Бердичеві неповнолітній жорстоко вбив сусідку, а тіло замотав у килим.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *