Торік 123 жителів області загинули у ДТП, а 105 – у вогні

У минулому році в Житомирській області вогонь відібрав життя у 105 осіб, у дорожньо-транспортних пригодах загинуло 123 особи, на роботі – 12, а через переохолодження організму втратили життя 8 людей. Про це повідомили в управлінні цивільного захисту населення Житомирської ОДА.

«Згідно державного класифікатора надзвичайних ситуацій упродовж минулого року на території області сталося 6 надзвичайних ситуацій, внаслідок яких загинуло 20 осіб. Не обійшлося без екстремальних ситуацій та нещасних випадків. А це дорожньо-транспортні пригоди, побутові пожежі, виробничий травматизм тощо. Так, у дорожньо-транспортних пригодах загинуло 123 особи та 716 – отримали травми. Вогонь відібрав життя у 105 осіб. Зареєстровано 19 випадків виробничого травматизму. І, як наслідок, 12 осіб загинуло та 16 – травмовано. Через переохолодження організму втратили життя 8 людей», – розповів головний спеціаліст управління Микола Мінчук.

Нагадаємо, на Житомирщині в ДТП постраждали 5 людей. З них троє дітей. Стало відомо, скільки людей загинули в області під час пожеж та ДТП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *