30-річна жінка намагалась здерти плакат з фото бійця АТО, розміщений на зупинці

Поліцейські знайшли жінку, яка наполегливо намагалась здерти плакат проекту “Обличчя миру”, розміщений на зупинці громадського транспорту, що по вулиці Довженка в обласному центрі. Зараз вона дає свідчення у Житомирському відділі поліції. Про це на своїй сторінці у Facebook 25 лютого повідомив начальник головного управління Національної поліції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«Ця 30-річна жінка і є та невідома особа, яка наполегливо намагалась здерти плакат проекту “Обличчя миру”, розміщений на зупинці громадського транспорту в обласному центрі. Якраз зараз вона дає свідчення у Житомирському відділі поліції. Її  вчинок по законодавству – дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП), а по моральним нормам – топтання на кістках загиблих учасників АТО, загиблих у 21 столітті за цілісність і незалежність своєї держави. Поліцейські Житомирського відділу вчергове спрацювали оперативно та відповідально, аби такі дії не залишались непокараними, а яничари – невідомими», – написав Печененко.

Варто зауважити, що 20 лютого двоє невідомих пошкодили згаданий плакат соціального проекту «Обличчя миру». Це зафіксували камери відеоспостереження. На плакаті був зображений лейтенант 72-ї ОМБр Андрій Верхогляд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *