Житомиряни протестують проти забудови їхніх дворів багатоповерхівками

Десятки житомирян вийшли 28 березня під стіни Житомирської облдержадміністрації. Вони виступають проти забудови їхніх дворів багатоповерхівками та свавілля чиновників.

«Вже кілька місяців оббиваємо пороги різноманітних установ із вимогою припинити будівництво у дворі на вулиці Великій Бердичівській, 50а у дворах кількох будинків багатоповерхівки. Однак, попри масу виявлених нами порушень, посадовці закривають на це очі», – розповів один із організаторів протесту, мешканець будинку по Великій Бердичівській, 50а, Максим Мелешко.

За його словами, сьогодні із спорудженням багатоповерхівок у дворах вже існуючих будинків проблеми мають не лише його сусіди.

«Подібна ситуація на Польовій, в інших районах міста. Більше того, подеколи спеціально для забудовника змінюють навіть геометрію земельної ділянки. До людей же ніхто не прислуховується», – продовжив він.

Під час акції до мітингувальників ніхто з чиновників так і не вийшов. Зі сторін конфлікту обабіч учасників мітингу була помічена лише представник забудовника по Великій Бердичівській, 50а.

Нагадаємо, що у січні два десятки житомирян перекрили дорогу біля міської ради. Житомиряни просять мерію зобов’язати забудовників зводити підземні паркінги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *