Вночі іномарка врізалася в магазин у Малині: загинув пасажир. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння

У Малині поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі у ДТП пасажира автомобіля.  Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 квітня близько 3:20 у Малині. Поліція проводить розслідування. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

“Попередньо встановлено, що 24-річний житель Овруцького району, керуючи автомобілем «Audi», на вулиці Грушевського не впорався з керуванням та виїхав на стоянку магазину, де здійснив зіткнення із стіною приміщення.

У результаті ДТП один пасажир загинув на місці, а інший – з тілесними ушкодженнями був доставлений до лікарні. Водій автомобіля, який мав ознаки алкогольного сп’яніння, отримав легкі тілесні ушкодження. У нього здійснено забір крові для проведення дослідження щодо вмісту алкоголю”, – йдеться у повідомленні.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, у жахливу ДТП потрапила “швидка”, яка перевозила хвору дитину з мамою. На Житомирщині у ДТП загинули водій та пасажирка. Ще одна жінка – у реанімації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *