У Житомирському районі втопився 2-річний хлопчик

У селі Покостівка Житомирського району 12 квітня втопилася дитина. Про це повідомила пресслужба У ДСНС України у Житомирській області. Зі слів матері, доки дитина гралася на дворі, вона на декілька хвилин зайшла до сусідів. Коли вийшла – її син вже зник.

О 21:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від поліцейських про те, що необхідна допомога у пошуках зниклої дитини.  На місце події виїхали бійці аварійно-рятувальної частини. З’ясувалося, що ввечері з території приватного домоволодіння зник малолітній хлопчик. Зі слів матері, доки дитина гралася на дворі, вона на декілька хвилин зайшла до сусідів.

“Тривалий час поліцейські та рятувальники обстежували навколишню територію, проте дитини не знайшли. Біля будинку було дві копанки, фахівці припустили, що хлопчик міг потонути. За допомогою підручних засобів вони намагалися відшукати дитину у водоймі, проте їхні зусилля виявилися марними. Сьогодні зранку фахівці ДСНС повернулися до копанок та встановили біля однієї із них мотопомпу. Близько 40 хвилин вони відкачували воду, після чого помітили в очереті одяг. Рятувальники зайшли у водойму та винесли на берег загиблого хлопчика”, – йдеться у повідомленні.

Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюють правоохоронці.

Нагадаємо, у Романові втопився 10-річний хлопчик. У річці Уборті втопився 7-річний хлопчик. У Малині на річці Ірша втопився 8-річний хлопчик.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *