Студенти та викладачі житомирських університетів бігали за здоров’я

У Житомирському державному технологічному університеті та Житомирському державному університеті імені Івана Франка до Всесвітнього дня здоров’я відбулися масові пробіги.

У технологічному університеті організували благодійний спортивний захід. Учасники пробіглися  на підтримку бійців, які проходять лікування у місцевому військовому госпіталі. Про це повідомила прес-служба навчального закладу.

«Була створена спеціальна форма для реєстрації, де зазначалося ім’я, прізвище учасника, група чи посада, підпис і  сума внеску. Запропонували сплачувати по 10 гривень. Всі кошти по завершенню будуть передані на придбання ліків для учасників АТО. У списку зареєстрованих більше 120 осіб», – йдеться у повідомленні.

Маршрут пробігу пролягав навколо приміщення університету, після чого учасники зробили ранкову зарядку. Взяв участь у спортивному заході і новобраний ректор Віктор Євдокимов.

Масовий пробіг – не єдина спільна справа викладачів та студентів. Планується невдовзі провести загальноуніверситетський суботник за участю студентської молоді та працівників закладу.

У Житомирському університеті імені Івана Франка масовий пробіг за здоровий спосіб життя відбувся вперше. У навчальному закладі планують зробити його щорічним. Про це повідомили в прес-службі університету.

img_L_2_2171_145988788413-01-16 224

«Вулицями міста пробігло біля 500 прихильників здорового способу життя, які, завдяки продуманій дистанції, змогли продемонструвати свої спортивні навички та отримати задоволення від участі. Дистанція пробігу пролягла вулицями Велика Бердичівська – В’ячеслава Чорновола – Пушкінська – Шевченка – Велика Бердичівська до центрального корпусу ЖДУ імені Івана Франка. Очолювали колону ректор Петро Саух і знані спортсмени – викладачі та студенти університету», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *