У Житомирському районі молодики викрали речі загиблого українського льотчика

У Тетерівці молодики викрали табельну зброю загиблого українського льотчика та обладнання літака. Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

Український літак МІГ-29 російські окупанти збили у небі над Тетерівською територіальною громадою. Пілот падаючого літака спрямував його у ліс, подалі від осель, рятуючи селян. Він загинув у кабіні палаючого «МІГу».

П’ятеро жителів села Дениші першими виявили загиблого пілота та збитий літак. Однак замість того, щоб повідомити правоохоронцям про знахідку, вони заходилися нишпорити у пошуках наживи. Чоловіки витягли з літака бойовий комплект, повидирали засоби управління, які містять дорогоцінні метали. Спритники не знехтували навть табельною вогнепальною зброєю загиблого льотчика.

Правоохоронці досить швидко встановили особи мародерів. Поліція разом зі співробітниками СБУ провели у їхніх домівках обшуки. Під час них виявили частини літака, сигнальний пістолет загиблого пілота, гранати та зброю без відповідних дозвільних документів. Щоправда, табельної зброї військового поки не знайшли.

Нагадаємо, що у Бердичеві судили мародера-переселенця, який обкрадав будинки у Бучі. У Коростені молодики систематично обкрадали місцевий музей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *