Прокуратура розпочала розслідування за фактом обстрілу рашистами енергоструктури Коростенського району

Коростенська окружна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом обстрілу збройними силами російської федерації об’єктів цивільної інфраструктури Коростенського району. Про це повідомила пресслужба прокуратури області.

«Слідством установлено, що вранці 16 грудня, близько 9:50, під час масованого обстрілу збройними силами російської федерації українських міст, ворог завдав ракетного удару по об’єкту цивільної інфраструктури у Коростенському районі. Ракетний удар спричинив пожежу та пошкодження обладнання, що призвело до знеструмлення помешкань мирних жителів Коростенського району. Будь-які військові об’єкти на цій території та поблизу відсутні», йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, окупанти обстріляли цивільний об’єкт крилатою ракетою. Наразі пожежу ліквідовано. Оперативно-слідча група у складі прокурора Коростенської окружної прокуратури проводить огляд місця події та документування факту скоєння воєнного злочину.

Нагадаємо, що прокуратура розпочала розслідування за фактом обстрілів рашистами території Житомирщини 18 жовтня. У травні прокуратура розпочала розслідування за фактом обстрілів окупантами Малина і Коростеня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *