Як «парламентарі» від Житомирщини голосували за закон про відновлення перевірок для бізнесу

Верховна Рада України 29 травня прийняла рішення щодо відновлення перевірок бізнесу податківцями та штрафів у разі виявлених порушень, попри воєнний стан. І хоча ініціаторам закону №8401 заледве вистачило достатньої кількості голосів, його таки прийняли.

Для прийняття рішення Верховній Раді потрібно 226 голосів. Згаданий законопроект підтримали усього 227 народних депутатів. У тому числі і ті, кому довірили представляти свої інтереси жителі Житомирської області.

Даним законом, попри воєнний стан, відновлюються перевірки бізнесу фіскальними органами, штрафи та скасовується пільгова ставка єдиного податку для фізичних осіб-підприємців.

Так, із 5 народних обранців, за яких на виборах до Верховної Ради проголосували жителі Житомирської області, 4 підтримали закон про перевірки бізнесу. Примітно, що однаково голосували і представники «Слуги народу» – депутати Богдан Кицак, Дмитро Костюк, Сергій Кузьміних і член депутатської групи «Довіра» Володимир Арешонков. Із їхньої когорти «випала» лише ще одна представниця «слуг» Тетяна Грищенко. Вона за даний закон не голосувала.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *