Збірна команда студентів здобула призове місце у міжнародному онлайн-турнірі

Об’єднана команда Житомирського державного технологічного університету та Житомирського державного університету імені Івана Франка у фіналі турніру «Simformer Business Cup 201» посіла третє місце в загальному заліку у професійній лізі, а також у номінаціях «Максимальний дохід» та «Загальний показник ефективності». Про це повідомила прес-служба технологічного університету.

««Simformer Business Cup 2016» — це міжнародний онлайн-турнір з менеджменту і підприємництва, який днями об’єднав понад 400 учасників з 40 країн світу. Основна маса учасників — студенти та професорсько-викладацький склад університетів і бізнес-шкіл. Змагання відбувалися на базі бізнес-симуляційного середовища Simformer Business Simulator», – йдеться у повідомленні.

На початку чемпіонату команди отримали власні компанії, які протягом гри потрібно було вивести на максимальні показники доходу, прибутку, а також збільшити вартість бізнесу за допомогою регулювання ціни, обсягу та якості замовлених товарів, типу реклами та заробітної платні працівників магазину.

Переможців турніру визначили в чотирьох номінаціях: максимальний дохід, максимальний прибуток, максимальні активи, загальний показник ефективності.

Нагадаємо, студенти агроуніверситету привезли до Житомира чемпіонські звання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *