Житомирських рятувальників у робочий час бачили на пляжі (ФОТО)

Житомирські рятувальники 16 червня у гідропарку в Житомирі нагадували відпочивальникам правила поведінки під час відпочинку. Крім цього, розповіли про статистику загорянь від розпаленого багаття чи не загашеного недопалка. Про це повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

«Робота з населенням щодо попередження безпечного відпочинку на водних об’єктах та прилеглих до них лісових масивах дозволить привернути увагу громадян до необхідності дотримуватися заходів безпечної поведінки в період масових відпусток і купального сезону», – зазначив начальник управління ДСНС в області Ігор Нікітчук.

3 (1)

З початку року на території Житомирщини зафіксовано 77 пожеж в екосистемах. Внаслідок загорянь вогнем пошкоджено близько 80 га території. Одночасно вже цього року жертвами літнього відпочинку на воді стали дві особи. В обласному центрі існують такі місця, де купатися категорично заборонено, однак житомиряни нехтують всіма правилами, тим самим наражають себе на ризик.

4

«Надзвичайники роз’яснили відпочиваючим біля води, що купатись можна лише там, де є рятувальні пости. Також усім присутнім було вручено листівки із застережливою інформаціє та наочно продемонстровано як надавати першу медичну допомогу потопаючому», – розповіли у прес-службі.

6 1 (3) 2 (4) 8

Нагадаємо, рятувальники області склали залік з фізпідготовки на оцінку (ФОТО).

Автор фото: ПРЕС-СЛУЖБА УПРАВЛІННЯ ДСНС У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *