У Житомирі 26-річний чоловік стрибнув з підвісного мосту

У понеділок, 4 липня, з підвісного мосту у Житомирі стрибнув молодий чоловік. Сталося це близько опівночі. З інформацією про цей випадок до поліції зателефонував чоловік, який став випадковим свідком події. Про це повідомив відділ комунікації ГУНП у Житомирській області.

«На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що у парку відпочинку обласного центру з підвісного мосту впав чоловік. Поліцейські з’ясували, що загиблий є 26-річним жителем Житомирського району і, за зібраними свідченнями, він вчинив самогубство», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські вивчили відеозаписи встановлених камер спостереження за цим місцем.

«За зібраною інформацією, близько 23:34 чоловік на підвісному мосту спочатку переглядав щось у мобільному, а потім переліз через перило. Уже за хвилину він впав на набережну і від отриманих травм загинув на місці», – розповіли у прес-службі.

Нині перевірка за вказаним фактом триває.

Нагадаємо, в обласному центрі з даху дев’ятиповерхівки впав чоловік та від отриманих травм помер. Поліцейські з’ясували, що чоловікові за кілька днів виповнилося б 36 років, і він проживає неподалік. Попередньо встановлено, що загиблий перебував у гостях у знайомої за адресою, де сталася подія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *