Через блискавку загорівся дах погреба сільської школи

В Овруцькому районі 18 липня близько восьмої ранку горів дах погреба Норинської загальноосвітньої школи. Рятувальників сповістили селяни, які проживають неподалік. Про це повідомила прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

0031

«Внаслідок події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь встиг знищити дах погреба. Проте надзвичайники не допустили поширення полум’я на дровник, що розташований практично впритул до будівлі. Там знаходилось близько 15 куб. м дров, які використовуються для опалення школи. Попередня причини загоряння – влучення розряду блискавки у будівлю», – йдеться у повідомленні.

0032

Остаточні обставини пригоди наразі встановлюють фахівці.

На місці пожежі працювали бійці відділення 12-ї Державної пожежно-рятувальної частини, додаткове відділення вогнеборців залучили для підвозу води. О 08:30 год. пожежу було локалізовано, а о 09:30 год. – ліквідовано. Загалом до ліквідації займання залучалось сім чоловік особового складу та два пожежні автомобілі.

Нагадаємо, в Олевську через грозу частина міста залишилася без електроенергії, повалені дерева пошкодили дахи будівель, авто, перекрили проїжджу частину.

Автор фото: прес-служба управління ДСНС у Житомирській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *