Питання про виключення Півоварової з міськвиконкому розглянуть на наступній сесії

 

Питання про виключення Світлани Півоварової зі складу Житомирського міського виконавчого комітету планують розглянути на другому пленарному засіданні 12-ї сесії міської ради. Про це у відповідь на електронну петицію написав перший заступник міського голови Олексій Ясюнецький.

«До порядку денного 12-ї сесії Житомирської міської ради сьомого скликання включено питання «Про внесення змін до рішення міської ради від 30.11.2015 № 6 «Про утворення виконавчого комітету Житомирської міської ради та затвердження його персонального складу». На офіційному сайті Житомирської міської ради розміщено повідомлення про проведення сесії міської ради і порядок денний. Перше пленарне засідання міської ради відбулося 21.07.2016. Оскільки всі питання порядку денного не були розглянуті , то найближчим часом буде призначено друге пленарне засідання міської ради, під час якого буде розглянуто вказане питання», – зазначено у відповіді.

Електронна петиція про виключення Півоварової зі складу міськвиконкому швидкими темпами за три дні після оприлюднення набрала необхідну кількість підписів.

«У зв’язку з чисельними скаргами жителів будинків, які обслуговуються ЖЕК № 8, на нашу думку, Світлана Півоварова не має права бути членом виконавчого комітету Житомирської міської ради та представляти інтереси жителів міста», – аргументували ініціатори петиції своє прохання.

Нагадаємо, раніше депутат Олександр Величко пропонував підтримати звернення до міського голови про виключення Світлани Півоварової з міськвиконкому. Однак депутатська комісія таку пропозицію не підтримала.

1 Comments
  1. У Величка не вийшло кажете? А місяць раніще на депутатській комісії з інфраструктури така рекомендація була прийнята. Не знали?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *