У вихідні в Житомирі перекриють квартал по вулиці Князів Острозьких

В обласному центрі 1 та 2 серпня з 9:00 до 18:00 год. проводитимуть роботи зі знесення аварійної будівлі по вул. Князів Острозьких, 59, (раніше – вул. Шелушкова). Про це повідомила прес-служба міської ради з посиланням на управління житлового господарства міської ради.

«У зв’язку з цим рух транспорту на вказаній вулиці перекриють, а саме – на ділянці від перехрестя вул. Київської до вул. Гоголівської», – йдеться у повідомленні.

Як уже повідомлялося, аварійний будинок по вул. Князів Острозьких знесуть, щоб побудувати житловий комплекс для учасників АТО. Бійці уже готові розпочати будівництво. Нині у цьому будинку прописана одна сім’я у складі дружини, чоловіка та двох дітей, яким ще у 2015 році виконавчий комітет міської ради надав дозвіл на постійну реєстрацію за адресою вул. Маяковського в аналогічній двокімнатній квартирі.

Нагадаємо, у рамках святкування Дня міста Житомира героїв АТО, волонтерів, військових лікарів та громадських організацій (благодійних фондів) нагородять відзнаками «Гордість міста». У ці дні також діятиме виставка, присвячена подіям на Сході України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *