Машковський розділив райони області між своїми заступнками

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський розподілив обов’язки між першими особами області: заступниками голови обласної державної адміністрації та безпосередньо собою. Відповідне розпорядження він підписав на початку місяця. Крім того, з метою забезпечення оперативності у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку районів та міст області, координації діяльності департаментів, управлінь та служб обласної державної адміністрації, Машковський закріпив своїх заступників за районами та містами області.

Житомир перепав «найновішому» заступнику – Ігорю Гундичу. Разом із обласним центром за ним закріпили місто Бердичів та Бердичівський, Брусилівський, Житомирський, Коростишівський, Попільнянський, Радомишльський, Ружинський райони.

Першому заступнику Геннадію Дмитренку довірили міста Коростень, Малин, Новоград-Волинський та Андрушівський, Хорошівський, Коростенський, Малинський, Новоград-Волинський, Пулинський райони.

Ярославу Лагуті дісталися лише райони: Баранівський, Ємільчинський, Лугинський, Любарський, Народицький, Овруцький, Олевський, Романівський, Черняхівський та Чуднівський.

Нагадаємо, у гаражі нового заступника губернатора кілька тракторів і комбайнів. Ігор Гундич, відповідно до декларації про доходи, у 2015 році заробив 134765,03 грн. З цієї суми 21817,84 грн – зарплатня,104044,02 грн він отримав у спадок, а 8903,17 грн – від оренди майна. Традиційно, дружина чиновника торік стала головною годувальницею родини. Олена Мендельсон завдяки своїй підприємницькій діяльності та передачі в оренду майна надбала 554846,32 грн.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *