На фестивалі «Голова-галоша» житомирян очікує справжня гастрономічна феєрія

Голова-галошаСмачну їжу, стильні та оригінальні речі та багато іншого можна буде знайти на фестивалі «Голова-галоша». Рекламна агенція «Кран» продовжує знайомити із програмою масштабного мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша».

На фестивалі вас очікує справжня гастрономічна феєрія, адже там буде знаходитися фудкорт. Будьте певні, розмаїття смачних страв від шефів-віртуозів задовольнить побажання найвибагливіших любителів смаколиків“, – йдеться у повідомленні.

kran

Організатори запрошують до комерційної співпраці представників виїздних закладів харчування міста, які бажають почастувати гостей фесту своєю кухнею. Контакти координатора фудкорту Олександри:

Тел. 093 75 24  277; 067 60 40 069.

E-mail: [email protected]

Профіль Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222298164

Не можна оминути увагою і ярмарок з handmade-майстернею, котрі будуть стартувати від підвісного мосту. Олена, координатор локації, розповіла, що ярмарок обіцяє бути на найвищому рівні. Організатори фестивалю пропонують долучитися до продажу своєї продукції митців і хенд-мейдерів (прикраси, одяг, вироби з глини чи інших матеріалів і т.д.). Для цього слід зв’язатися з координатором ярмарку та  handmade-майстерні Оленою:

Тел. 063 390 05 81.

E-mail: [email protected]

Профіль Facebook: https://www.facebook.com/oleksandra.naimushyna

fest fest2

Спонсори фестивалю «Голова-галоша»:

partenertt

Музична програма фестивалю:

tsuap

Підсумуємо: 24 вересня в Житомирі відбудеться дійсно знакова подія. Всі зони навколо літнього театру працюватимуть безкоштовно. Квитки на музичну програму мистецько-просвітницького фестивалю «Голова-галоша» можна придбати у ресторанах «Pizza Челентано».

Адреси закладів: майдан Соборний, 7/1; вул. Велика Бердичівська, 55

Номери телефонів: (0412) 42 11 00, (0412) 34 55 00, (073) 158 34 28.

Кожен квиток на музичну частину фестивалю гарантує власнику професійне фото та його друк прямо на фестивалі від нашого партнера JAM studio.

Слідкуйте за новинами та анонсами на офіційному сайті та в соціальних мережах: 

www.golova-galosha.com.ua

https://vk.com/golovagalosha

https://www.facebook.com/golovagalosha/

Розміщено на правах реклами.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *