Ясюнецький каже, що Наталія Чиж прогулює депутатські комісії

Секретар міської ради Наталія Чиж є одним із найбільших прогульників засідань депутатських комісій. Про це повідомив перший заступник голови міської ради Олексій Ясюнецький 25 жовтня під час засідання депутатської комісії з питань оренди комунального майна.

За його словами, крім секретаря міської ради не всі засідання відвідують представники управління культури, а також начальник департаменту містобудування і земельних відносин Дмитро Пшоняк.

Нагадаємо, що через перевірку роботи КП “Парки” Наталію Чиж відсторонили від виконання частини обов’язків. Зважаючи на те, що секретар міської ради Наталія Чиж курує напрямок культури, під юрисдикцію якого входить і вищезгадане комунальне підприємство, її відсторонили від цієї діяльності. Як пояснив міський голова, зроблено це для того, щоб Чиж не змогла впливати чи упереджено ставитися до процесу перевірки. Крім того, на засіданні фракції Об’єднання “Самопоміч” у Чиж “забрали” посаду голови фракції. Вирушаючи у відрядження до Польщі, міський голова Житомира Сергій Сухомлин заїжджав до свого львівського колеги, лідера “Самопомочі” Андрія Садового. Метою його візиту була розмова щодо секретаря Житомирської міської ради Наталії Чиж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *