Власників 8 гральних закладів оштрафують за роботу після 22:00

У Житомирі поліцейські оформили адміністративні матеріали щодо власників 8 гральних закладів, які порушили встановленні обмеження роботи у нічний час. Відповідно до законодавства, цих осіб чекають штрафні санкції.  Про це повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

Наприкінці січня виконавчий комітет Житомирської міської ради за ініціативи Житомирського відділу поліції прийняв рішення про обмеження роботи низки закладів торгівлі, харчування та сфери послуг у нічний час, встановивши графік їх діяльності з 8:00 до 22:00. Проте, як засвідчили рейдові перевірки поліцейських, далеко не всі власники визначених закладів виконують прийняте рішення.

За словами начальника Житомирського відділу поліції Михайла Сороки, до визначеного переліку закладів, чия діяльність обмежена у нічний час, потрапили у більшості так звані лотереї або лото-маркети.

Упродовж останніх трьох днів дільничні інспектори провели у вечірній час раптові перевірки і виявили роботу низки вказаних закладів.

«Загалом поліцейські уже оформили адміністративні матеріали щодо власників 8 гральних закладів, які порушили встановленні обмеження. Відтак відповідно до законодавства (ст. 155 КУпАП) на цих осіб буде накладено штрафні санкції, а у разі повторного виявлення правопорушення ініціюватиметься розгляд питання взагалі щодо доцільності роботи такого закладу.Водночас поліцейські закликають житомирян уважно ознайомитись з рішенням виконавчого комітету Житомирської міської ради від 24.01.2017 №78 та у разі виявлення фактів роботи вказаних закладів після 22.00 інформувати про це за номером «102»», – йдеться у повідомленні

Нагадаємо, поліція озвучила причину кривавої стрілянини в Олевську. Влітку поліцейські та журналісти разом патрулювали в парку. У «Глобалі» поліцейські вибухівку не знайшли, тепер шукають аноніма.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *