До Житомира з усієї України приїдуть юні десантники

Житомирщина готується з 22 по 27 травня зустрічати молодь з усієї країни. Відбудеться всеукраїнська акція «Джура – Десантник – Нащадки козацької слави». Про це «Вголос.Zt» повідомили в управлінні сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

Організаторами даного заходу є Міністерство молоді та спорту та профільне управління облдержадміністрації. В такий спосіб молодь хочуть залучити до військово-патріотичного виховання.

«Даний захід проводитиметься на базі Житомирського військового інституту радіоелектроніки та полігону у селі Перлявка під Житомиром. Вже оголосили конкурс на закупівлю футболок із символікою, невдовзі будемо визначатися з перевізником учасників. Це будуть діти віком від 15 до 17 років із усієї України», — розповіла начальник відділу молодіжної та сімейної політики Житомирської ОДА Тетяна Шмаюн.

За словами посадовця, з програмою та організаційними моментами ще визначаються. Зараз ведуть перемовини з районами області щодо участі їхніх представників у акції.

Нагадаємо, що у жовтні минулого року у Житомирському військовому інституті відбувся всеукраїнський збір «Соколята України». У серпні 2016 року в Коростені відбувся всеукраїнський фестиваль льону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *