58 ключів від нових квартир вручили житомирським прикордонникам (ФОТО)

Житомирським прикордонникам 26 травня вручили 58 ключів від нових квартир, що знаходяться у новобудові по вулиці Народицькій, 1. На зведення цього будинку було виділено 44 мільйони.

Квартири в ньому отримали військовослужбовці прикордонного загону та управління Північного регіонального управління, що дислокуються в місті. При цьому 35 прикордонників, які отримали житло, є учасниками антитерористичної операції на Сході нашої країни.

За словами голови Державної прикордонної служби України Віктора Назаренка, пріоритетом для керівництва залишається соціальне забезпечення їх працівників.

«Завдяки ефективному використанню бюджетних коштів у 2015 – 2016 роках було побудовано 630 квартир та 192 кімнати у службових гуртожитках. Житлові будинки введені в багатьох містах, а також цілий ряд службового житла безпосередньо у підрозділах охорони державного кордону», – сказав Віктор Назаренко.

До слова, до кінця року Державна прикордонна служба планує ввести в експлуатацію ще будинки у Сумах, Чернігові, Ужгороді, Ізмаїлі, Овручі, а це – 286 квартир. На будівництво цих квартир було виділено 200 мільйонів з Державного бюджету.

Нагадаємо, що на українсько-білоруському кордоні в міжнародному пункті пропуску «Виступовичі»  прикордонники Житомирського загону запобігли вивозу з території України чотирьох старовинних монет, які були виявлені під час огляду в одному з автомобілів. Житомирські прикордонники затримали громадянина Молдови, який знаходиться в розшуку. Про це повідомила прес-служба Житомирського прикордонного загону

Автор матеріалу: Юлія РАДЬКО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *