Житомирський міський голова опікуватиметься культурою та парком

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин від 8 червня 2017 року особисто контролює діяльність управління культури, комунальних підприємства «Парк» та «Об’єднана дирекція кінотеатрів міста». Відповідне розпорядження оприлюднене на сайті органу місцевого самоврядування.

Відтепер міський голова контролюватиме діяльність всіх закладів культури. Очевидно, таке рішення було прийняте після останнього корупційного скандалу у КП «Парк». Відповідального за царину культури у Житомирі міняють вже втретє. Спочатку цією галуззю опікувалася секретар міської ради Наталія Чиж. Втім, після першого скандалу довкола КП «Парк» і звільнення екс-директора підприємства Володимира Шуста, відповідальність за культуру у місті була покладена на заступника міського голови Матвія Хренова. Після того, як на хабарі було впіймано заступника нового директора КП та звільнено з посади директора Ольгу Кузьмінську, міський голова взяв керівництво культурною галуззю у свої руки. Не уникнувши можливості перед цим призначити на посаду нового тимчасово виконуючого обов’язки.

Повноваження заступника міського голови Матвія Хренова, згідно із розпорядженням, суттєво не змінилися. За ним додатково закріпили ще опіку футбольним клубом «Полісся» та Центром захисту тварин.

Двоє інших заступників мера, Дмитро Ткачук та Олександр Фещенко під дію розпорядження міського голови не потрапили.

Нагадаємо, що наприкінці травня Сергій Сухомлин призначив нового тимчасово виконуючого обов’язки директора КП «Парк». Купальний сезон у житомирському гідропарку відкрили з 11 червня. Екс-заступник директора КП «Парк» Вадим Поповіченко постав перед судом за хабар.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *