На Корбутівці у Житомирі знову скандал через МАФ замість клумби

Жителі житомирського мікрорайону Корбутівка обурені тим, що на місці клумби із трояндами за одну ніч з’явився цементний фундамент нового кіоску. За словами житомирян, у МАФі мають продавати алкогольні напої.

«Раніше тут була клумба з квітами. Вони залили всю клумбу цементом і знищили троянди. Власник кіоску, директор ТОВ «ТД «Лазурний» стверджує, що у нього є всі необхідні дозволи, а паспорт прив’язки підписала головний архітектор Євгенія Черкасова», – стверджують жителі мікрорайону.

Законність забудови підтвердив і начальник КП «Інспекція з благоустрою» Юрій Юзвинський. За його словами, інспекція не має до забудови ніяких претензій. Але якщо люди проти — то за рішенням виконкому міської ради її можуть припинити. Поки що ж комунальне підприємство зробило припис підприємцю на припинення робіт зі зведення МАФу. Чи дозволяти будуватися далі — вже 15 червня вирішить виконком Житомирської міської ради.

Як пояснили у департаменті містобудування та земельних відносин, паспорт прив’язки та всі необхідні дозволи у ТОВ «ТД «Лазурний», яке і є власником згаданого МАФу, наявні.

Нагадаємо, що стало відомо, хто з депутатів та членів виконкому узаконив свої МАФи за каденцію. За половину 2016 року місто отримало від МАФів 63 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *