За даними головного управління статистики в області, за січень м’яса на Житомирщині виробили 12 тис. т, що 4,3 % перевищує минулорічний показник. Водночас виробництво молока за перший місяць 2016 року становить 32 тис. т – це на 1,3 % більше, ніж торік. Хоча яєць поки що вироблено на 100 тисяч штук менше, ніж у січня 2015-го.
Інші статті
- Related Articles
- More from Author
Легендарна 95 десантно-штурмова бригада набирає добровольців
29 Квітня, 2024
Синоптики попередили про грозу і шквали на Житомирщині
25 Квітня, 2024
Легендарна 95 десантно-штурмова бригада набирає добровольців
29 Квітня, 2024
Синоптики попередили про грозу і шквали на Житомирщині
25 Квітня, 2024