Невідомий погрожував спалити тролейбуси та підірвати ТТУ через борг колишньої працівниці

До поліції 16 серпня звернулася працівниця Житомирського ТТУ і повідомила, що їй зателефонував невідомий чоловік, який погрожував спалити усі тролейбуси та підірвати міську транспортну установу. Поліцейські-вибухотехніки ГУНП в області провели обстеження території та приміщень Житомирського трамвайно-тролейбусного управління. Триває подальша перевірка. Про це повідомили у відділі комунікації поліції  Житомирської області.

«Близько 13:30 до поліції звернулася працівниця Житомирського ТТУ із тривожним повідомленням. За словами заявниці, на її мобільник зателефонував невідомий чоловік, який погрожував спалити усі тролейбуси та підірвати міську транспортну установу.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції в області та Житомирського відділу поліції, вибухотехніки ГУНП та інші екстрені служби. Фахівці за допомогою кінологів і службових собак обстежили приміщення підприємства та прилеглу територію. У результаті жодних вибухових предметів або таких, що могли б становити загрозу для людей, виявлено не було», – йдеться у повідомленні.

Під час спілкування поліцейських із заявницею з’ясувалося, що їй упродовж двох останніх тижнів надходять подібні дзвінки від невідомого на мобільний та робочий телефони. Окрім знищення майна підприємства, де працює жінка, анонім погрожує розправитися і з її родичами. Імовірна причина, за словами заявниці, – кредитні зобов’язання третьої особи, в якої вона є поручителем.

«Невідомий погрожував підірвати підприємство через кредитний борг колишньої працівниці. Нині ми встановлюємо його особу», – розповів т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Олександр Прокопчук.

Подія належним чином зареєстрована. Поліцейські проводять відповідні перевірки для об’єктивного встановлення усіх обставин.

Нагадаємо, нетверезий чоловік “замінував” залізничний вокзал у Житомирі. Тривожне повідомлення від невідомого абонента надійшло на службу «102» 22 лютого близько 20 години. Анонім повідомив, що у Житомирі заміновано залізничний вокзал.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *