На відкриття пам’ятника Героїв Небесної Сотні ОДА просить прийти з прапорами

На майдані ім. С.Корольова 23 серпня об 21:00 відбудеться відкриття пам’ятника Героїв Небесної Сотні. На захід житомирян просять прийти у національному одязі та синьо-жовтими прапорами. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

«Запрошуємо житомирян та гостей міста відкрити пам’ятник Героїв Небесної Сотні – композиції, яка складається із скульптури та триптиху, і вночі підсвічуватиметься. Закликаємо прийти у національному одязі – вишиванці, та з державною символікою – синьо-жовтими прапорами та іншими елементами», – йдеться у повідомленні.

До слова, триптих виготовлений з кортенової сталі – так званого «вічного» металу. Висота скульптури – понад 3 метри, а висота триптиху – близько 8 метрів (два поверхи фасаду будівлі). Вночі композиція підсвічуватиметься. Всі елементи пам’ятника Героїв Небесної Сотні вже встановлені, наразі проводяться роботи з благоустрою.

Нагадаємо, у  Житомирі оголосили конкурс на кращу пропозицію пам’ятного знаку воїнам АТО.До участі запрошують фахівців або авторські колективи – дипломованих професійних архітекторів та скульпторів, а також студентів архітектурних і художніх навчальних закладів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *