У Житомирі поліцейські знищили майже 60 кілограм сухих конопель і макової соломки

Працівники поліції утилізували наркотичні речовини та засоби, які зберігалися в головному управлінні Нацполіції Житомирської області як речові докази у кримінальних провадженнях майже на мільйон гривень. Про це повідомила прес-служба відомства.

 «У вогні поліцейські утилізували близько 60 кілограм сухих конопель і макової соломки та майже 19 тисяч цих рослин. Також знищено ацетильований і екстракційний опій та синтетичні наркоречовини. У багатті згоріли і специфічні пристосування для їх вживання», – йдеться у повідомленні.

Утилізація наркотиків відбувалася під контролем спеціально створеної комісії, до складу якої увійшли представники органів внутрішніх справ, прокуратури, Служби безпеки України та виконавчої служби.

За словами начальника управління потидії наркозлочинності ГУНП в Житомирській області Олексія Душейка, вартість знищених наркотиків на «чорному ринку» складає майже мільйон гривень.

Нагадаємо, що нещодавно у Чуднівському районі молодики заготовили для себе 16 кг коноплі. Житель Коростеня у себе вдома зберігав банки із нарковмісним зіллям. За словами чоловіка, такі наркотичні запаси він готував для власних потреб, а коноплю ж вирощував сам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *