Фізрук, бухгалтер, фармацевт… Хто керує Коростишевом?

Голова Коростишівської міської ради Іван Кохан за освітою — вчитель фізкультури, його заступники Юрій Денисовець та Михайло Лукомський відповідно бухгалтер і фармацевт. Про це у відповіді на запит «Вголос.Zt» повідомили у міській раді.

Найфаховішою за освітою є секретар міської ради Наталія Єсипчук. У її «арсеналі» диплом політолога та ще два — державного управління. При чому один із них отриманий в університеті Північного Лондону.

Начальник фінансового управління Артем Якименко має освіту за фахом економічної кібернетики. Економістом є також директор КП «Коростишівська комунальна служба» Микола Серьожкін.

Та якщо всі згадані особи мають вищу освіту, є у міській раді Коростишева й випускники технікумів. Троє керівників комунальних підприємств міста мають за плечима освітньо-кваліфікаційний рівень молодших спеціалістів. Так, директор МКП «Водоканал» Віктор Снітко закінчив Ірпінський технікум за фахом технолога. Диплом кондитера рівня молодшого спеціаліста має також виконуюча обов’язки директора КП «Міський ринок» Олеся Папірник. А ось директор КП «Коростишівський комунальник» Валерій Кучик освіту за фахом автотранспортника отримав заочно.

Нагадаємо, що Житомирською міською радою керують танкісти, аграрії та фізруки. У Новограді-Волинському поліцейський підробив диплом про освіту, щоб отримати вищу посаду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *