У ТТУ розповіли, яку виручку отримують щодня від продажу квитків

З початку року виручка від продажу разових квитків пасажирам електро-транспорту комунального підприємства “Житомирське трамвайно-тролейбусне управління” становила майже 30 млн грн.  Про це “Вголос.ZT” у відповіді на інформаційний запит повідомив начальник ЖТТУ Андрій Нечуйвітер.

“За 11 місяців у тролейбусах продали квитків на суму – 27 млн 536 тис. 908 грн. Значно менше заробило за цей же період управління за продаж квитків у трамваях – 4 млн 992 тис. 611 грн. Загалом середня виручка у листопаді, яку за день управління отримало від продажу одноразових квитків у тролейбусах –  становить 111 тис. 331 грн 50 коп., та 20 тис. 195 грн 70 коп. – у трамваях”, – йдеться у повідомленні.

До слова, на балансі управління знаходяться 145 пасажирських тролейбусів. З них, виходять щоденно на лінію в робочі дні – 94, на консервації – 32, та на середньому і капітальному ремонтах – 6 тролейбусів. Середній вік їх становить понад 25 років. Пасажирських трамвайних вагонів – 30 одиниць. На лінію щоденно виходять – 14, на консервації – 10 та один на капітальному ремонті. Окрім того, управління утримує ще 4 спеціальних трамвайних вагони. А саме: два снігоочищувачі 1954 року випуску, один вантажний 1959 року, та екскурсійний “РЕТРО” вагон 1989 року випуску.

За словами начальника управління, в наступному році планується закупити ще 50 тролейбусів за кошти Європейського банку реконструкціі і розвитку.

Нагадаємо, Сухомлин підняв зарплату директору Житомирського ТТУ. Директору комунального підприємства встановлено з 1 жовтня оклад у розмірі 19 тис. грн. До цього оклад Андрія Нечуйвітра становив 12 тис. грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *