6 людей, серед яких 7-річна дитина, постраждали в ДТП у Коростишівському районі

Поблизу села Кмитів Коростишівського району 31 грудня сталася дорожньо-транспортна пригода. У ДТП травмувалися шестеро людей, з них одна дитина. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

“Близько 2:45 на 117 км автодороги Київ – Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода. За попередніми даними, водій автомобіля «Nissan», 49-річний киянин, рухаючись у напрямку Житомира, не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з автомобілем «КІА» під керуванням 38-річного жителя столиці, який рухався у попутному напрямку. Після того обидва автомобілі з’їхали у кювет. Унаслідок ДТП травми різного ступеню тяжкості отримали четверо пасажирів авто «Nissan» – троє із них житомиряни,  четверта – 22-річна жителька Луганщини. Тілесні ушкодження отримали також пасажири автомобіля «КІА» – 7-річний хлопчик та 31-річна жінка, жителі Києва”, – йдеться у повідомленні.

Усі причини та обставини ДТП правоохоронці з’ясовують у рамках розпочатого кримінального провадження.

Нагадаємо, 59 людей постраждали під час ДТП у Новоград-Волинському районі цьогоріч.  16 школярів та їх вчителька потрапили у ДТП в Коростенському районі .

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *