Житомирський міськвиконком хоче дозволити продавати саджанці біля павільйону з квітами

Виконком Житомирської міської ради хоче дозволити громадянам, які вирощують саджанці та розсаду, продавати їх поблизу квіткового павільйону. Відповідний проект рішення оприлюднили на сайті міськради.

«Комунальному підприємству «Інспекція з благоустрою» забезпечити організацію тимчасового торговельного майданчика для торгівлі живими квітами, розсадою, саджанцями та іншими рослинами з 9 квітня 2018 року по 30 жовтян 2018 року з 08.00 до 21.00 за адресою: вулиця Небесної Сотні, 8-10», – йдеться у документі.

За словами директора інспекції з благоустрою Юрія Юзвінського, мова йде про місце між павільйоном та прилеглими будівлями.

«Взялися навести лад на цьому місці. Вивезли три КАМАЗи сміття. Тож вирішили впорядкувати його. Підготували проект рішення. Далі має вирішувати виконком», – сказав директор інспекції.

Нагадаємо, що перед Великоднем у Житомирі встановлять тимчасові торгівельні майданчики для торгівлі ритуальними товарами. Житомиряни просять міську раду «прибрати» стихійну торгівлю біля ринку «Хмільники».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *