Стало відомо про новий спосіб ошуканства пенсіонерів на Житомирщині

На Житомирщині пенсіонерам надходять повідомлення із неіснуючих адрес управлінь Пенсійного фонду. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації. Зокрема, відомі випадки отримання пенсіонерами області недостовірних повідомлень із неіснуючих адрес територіальних управлінь щодо виявлених сум переплат пенсій, які в подальшому будуть стягуватися в порядку, визначеному чинним законодавством до повного погашення боргу.

«У разі, якщо вам буде адресований лист подібного змісту та викличе підозру, будь ласка, перевіряйте достовірність інформації в територіальних управліннях Пенсійного фонду України за місцем реєстрації або в головному управлінні Пенсійного фонду України в Житомирській області за адресами: м. Житомир, вул. Ольжича, 7; м. Житомир, майдан Корольова, 12 – управління пенсійного забезпечення військовослужбовців та деяких інших категорій громадян; м. Житомир, вул. Чуднівська, 105 – управління пенсійного забезпечення. Будьте пильними! Адже особа, яка повідомляє недостовірні відомості, ймовірно, має на меті отримання неправомірної вигоди», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, житомирський адвокат-аферист привласнив квартиру своєї клієнтки. Незнайомка видурила у житомирського 89-річного пенсіонера 100 тисяч, які він збирав усе життя, – поліція.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *