У Житомирі з 3 000 таксі лише 200 легальних

Заступник міського голови Дмитро Ткачук на “Транспортному форумі” 1 березня сказав, що у Житомирі є складнощі з роботою таксі. За його словами, з трьох тисяч машин лише 200 працюють легально.

За даними самих перевізників-таксистів, у нас порядка трьох тисяч машин займаються наданням послуг і лише двісті чи двісті “плюс”, які претендують на звання якихось легальних, які мають ліцензійну картку чи зареєстровані як фізична особа підприємець”, – сказав заступник мера.

DSC_0006 Також Дмитро Ткачук відмітив, що наявність такого стихійного неліцензованого ринку призводить до відповідної якості надання послуг.

Наприклад, якщо ви забули парасольку в ліцензійному авто, у фірмі, яка дбає про свою репутацію, то вам її повернуть. Якщо з ви забули її в нелегальній, то можете про неї забути”, – сказав Ткачук.

DSC_0020

Заступник міського голови відмітив, що згідно із законом місцевого самоврядування, влада може виділити лише місця для паркування, проте вони намагаються вести діалог з контролюючими органами та тими представниками, які хочуть легально працювати.

Нагадаємо, що у Бердичеві у січні п’яний таксист збив 15 річного підлітка та втік з місця ДТП. Також у січні Дмитро Ткачук розповів “Вголос.zt” про план на перспективу розвитку транспортної мережі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *