1125 дітей житомирян відпочиватимуть у «Супутнику» цьогоріч

У таборі «Супутник» цього року буде п’ять відпочинкових змін. Планується, що загалом оздоровляться в таборі цього року 1 тис. 125 дітей. Про це 27 лютого у ході засідання виконавчого комітету повідомила директор управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук, – інформує прес-служба міської ради.

«225 путівок цього року будуть продаватися, їх буде реалізовувати КП «Парк». Вартість путівки складає 5299,4 грн. Зміна буде тривати 16 днів. Загалом ми оздоровимо в таборі цього року 1125 дітей», – сказала Ірина Ковальчук.

У таборі «Супутник» цього року буде також п’ять відпочинкових змін, так як в минулому році. Вони почнуться 1 червня. У першу чергу, буде забезпечено відпочинок для дітей пільгових категорій, а саме: дітей сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей з інвалідністю, дітей з родин АТО/ОСС, дітей з малозабезпечених та багатодітних родин, а також творчо обдарованих і талановитих маленьких житомирян.

Нагадаємо, на оздоровлення дітей у таборах у Коростені витратять майже півтора мільйона. В облраді хочуть «по-новому» фінансувати оздоровлення дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *