У Житомирі горів 9-поверховий будинок

У понеділок, 21 березня, о 07:32 сталася пожежа в 9-поверховому житловому будинку у Житомирі. За вказаною адресою виїхали 2 відділення рятувальників 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Житомира. На місці події з’ясувалось, що загоряння виникло в елекрощитовій, що розташована на 1-му поверсі одного з під’їздів. Про це повідомляє управління ДСНС України у Житомирській області.

Пожежа спричинила сильне задимлення по всім поверхам під’їзду, тому рятувальники прийняли рішення про проведення евакуації людей з під’їзду. Загалом евакуювали близько 20 осіб. Також частина мешканців самостійно залишила оселі”, – йдеться у повідомленні

Крім того з’ясувалось, що на 9-му поверсі знаходиться 73-річна жінка, яка через балкон кличе на допомогу. Рятувальники піднялись до неї в помешкання, вивели на свіже повітря та передали її медикам. Працівники швидкої надали постраждалій першу медичну допомогу, однак від госпіталізації вона відмовилась, так як почувала себе задовільно.

Локалізували пожежу о 08:02, а ліквідували о 08:58. Вогонь знищив електрощитову та пошкодив 2 кв.м ізоляції електропроводки. Ймовірною причиною загорання стало коротке замкнення електромережі.

Загалом на ліквідацію надзвичайної події залучалось 10 людей особового складу на двох пожежних автомобілях.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *