На стадіоні «Полісся» протестували нове освітлення

На Центральному стадіоні «Полісся» завершують встановлювати потужне сучасне освітлення, яке днями вже протестували. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації з посиланням на директора департаменту регіонального розвитку Євгена Кульчицького.

«Сучасні ліхтарі вже встановлені на одній з веж повністю, на другій – працівники завершують роботи. Минулого тижня ми зробили пробний запуск ліхтарів, після чого відбудеться їх відрегулювання. Крім цього, ведуться підготовчі роботи для нанесення розмітки – виставляються точки за необхідними координатами. Також продовжуємо благоустрій та укладається плитка на території», – зазначив Євген Кульчицький.

Повністю завершиться встановлення освітлення тоді, коли змонтується накриття трибуни, на якому будуть ще додаткові ліхтарі. Планується, що освітлення буде досить потужним – до 1200 люм на 1 квадратний метр.

Нагадаємо, в ОДА показали, як виглядає ядро стадіону “Полісся” після реконструкції. На центральному стадіоні «Полісся» погода дозволила продовжити будівельні роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *