Облрада віддасть лісівникам та сину директора хлібзавода 3 тисячі гектарів

Житомирська обласна рада віддасть понад 3 тис. 100 га мисливських угідь у Ємільчинському районі громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб «Перехрестя». Проект рішення з цього приводу оприлюднили на сайті облради. Керівниками та засновниками цієї організації є два співробітники Ємільчинського лісгоспу та син генерального директора місцевого хлібзаводу.

«Надати у користування громадській організації «Мисливсько-рибальський клуб  «Перехрестя» мисливські угіддя площею 3100,8699 га, які знаходяться у Ємільчинському районі Житомирської області», – йдеться у документі.

Згідно із реєстром фізичних та юридичних осіб, клуб створений у 2016 році. Засновниками є Віктор та Григорій Яценки. На сайті агенції із запобігання корупції є їх декларації. За цими відомостями обоє є співробітниками Ємільчинського лісгоспу. Примітно, що у графі «членство у громадських організаціях» жоден із них про причетність до ГО «Мисливсько-рибальський клуб «Перехрестя» не вказав.

Третій засновник — Віталій Денисюк. До недавнього часу він був членом наглядової ради ПАТ «Ємільчинський хлібозавод», директором якого є його батько, Степан Денисюк.

Нагадаємо, що у червні облрада збиралася погодити спецдозволи на користування двома «бурштиновими ділянками» у Ємільчинському районі. Депутат за змовою з лісівниками вирізав лісу на понад 3 мільйона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *