Кадровий «пасьянс»: Сухомлин звільнив одного радника і призначив іншого

Міський голова Житомира Сергій Сухомлин звільнив свого радника із займаної посади. Замість нього призначив колишню співробітницю податкової служби Вікторію Сичову. Обидва розпорядження оприлюднили на сайті міської ради.

«Звільнити 7 листопада 2018 року Антіпова Юрія Олеговича, радника Житомирського міського голови з займаної посади за угодою сторін», – йдеться у документі.

Згідно із текстом розпорядження, заяву на звільнення Антіпов написав сам. Джерела «Вголос.Zt» у Житомирській міській раді стверджують, що таке рішення викликане ситуацією із капітальним ремонтом тепломережі на Малікова. Адже фірму-підрядника, яка фактично зірвала вчасний початок опалювального сезону у мікрорайоні, пов’язують саме із екс-радником Сухомлина.

Новим радником міського голови Житомира, згідно із розпорядженням, вже 3 8 листопада стане колишня співробітниця податкової інспекції області Вікторія Сичова. До призначення радником вона працювала головним державним інспектором відділу реєстрації та обліку платників податків.

Джерела «Вголос.Zt» у Житомирській міській раді запевняють, що на новопризначеного радника планують покласти «кураторство» департаменту бюджету та фінансів. Основною метою її роботи має бути наповнення міської «скарбниці».

Нагадаємо, що у січні 2017 року Сергій Сухомлин звільнив свого радника Юрія Мойсеєва. У січні 2018 року мер Житомира звільнив начальника ЖЕКу та свою помічницю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *