Через приєднання Вересів у Житомирcькій міськраді збільшать штат

У Житомирській міській раді через приєднання села Вереси збільшать штатну чисельність працівників. Відпвоідне розпорядження міського голови Сергія Сухомлина оприлюднили на сайті міськради.

Згідно із новим штатним розписом, який набуде чинності з 1 грудня, штат посадовців міської ради збільшать на 9,5 одиниць. Вони увійдуть до складу нового структурного підрозділу — управління з розвитку села Вереси.

Проект рішення сесії Житомирської міської ради про створення згаданого управління розмістили на сайті мерії раніше. Його навіть встигли обговорити депутати.

Так, під час засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету повідомила про це начальник відділу кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування Наталія Хабарова.

За її словами, створення нового управління — одна з умов, за яких Вереси приєднуються до Житомира.

«Староста села Вереси Олександр Шут наполягав, щоб максимально зберегли робочі місця за посадовцями, які працюють у Вересівській сільській раді», – зазначила Хабарова.

Нагадаємо, що створення управління з розвитку Вересів у міській раді анонсували ще у жовтні. Через відмову від закупівлі нових комунальних автобусів у Житомирі можуть мати проблеми з виконанням обіцянок перед Вересами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *