З проданого готелю «Житомир» списали плазмовий телевізор, кондиціонери, пральні машини

У ході позачергового засідання 29 липня міськвиконком дозволив комунальному підприємству «Регулювання орендних відносин» списати деякі засоби готелю «Житомир», який продали у червні цього року. Як пояснили у ході засідання, мова йде про речі «фізично зношені, морально застарілі, непридатні для ремонту, подальшого використання у зв’язку з повною технічною несправністю».

До переліку увійшли плазмовий телевізор, пральні машини, кондиціонери, ноутбук, системний блок, кратоплечистка, прасувальний прес, центрифуги, «перепухоочисна» машина, сушильний барабан.

Крім цього, з готелю спишуть ще понад сто непрацюючих електроприладів, але вже без рішення виконкому. Усе інше майно, яке можна використовувати надалі, віддадуть іншим комунальним підприємствам міста.

Нагадаємо, що на аукціон із продажу готелю «Житомир» зголосився один учасник — ПрАТ «Фаворит Компані». Фірма належить родині народного депутата Борислава Розенблата. Раніше готель планували закласти в обмін на кредит під купівлю нових автобусів.

Автор фото: Дмитро САВЧЕНКО.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *