Справу про зловживання заступницею Сухомлина під час тендеру спрямували до суду

Обвинувальний акт проти заступниці міського голови Марії Місюрової та керівника департаменту приватної фірми, яка постачала обладнання до медичних закладів міста, направили до суду. Про це повідомила пресслужба прокуратури області.

«Чиновницю міської ради обвинувачують у тому, що у 2017 році тендерним комітетом під її головуванням як начальника управління охорони здоров’я Житомирської міської ради (на той час обіймала таку посаду) при визначенні переможців конкурсу щодо закупівлі за бюджетні кошти діагностичного обладнання на загальну суму майже 5,2 млн грн порушено вимоги чинного законодавства», – йдеться у повідомленні.

На думку слідчих, екс-начальниця управління не дотрималася режиму економії використання бюджетних коштів, а також принципу максимальної економії та ефективності здійснення закупівель, унаслідок чого бюджету завдано шкоди майже на 790 тис. грн.

У свою чергу керівника департаменту медичного обладнання приватного товариства обвинувачують у заволодінні бюджетними коштами на суму майже 790 тис. грн.

Справу розглядатиме Корольовський районний суд міста Житомира. Прокуратура області здійснюватиме публічне обвинувачення.

Нагадаємо, що заступник міського голови Дмитро Ткачук отримуватиме зарплату як мінімум до наступної сесії. Екс-заступник Гундича Ярослав Лагута очолив Дарницьку райдержадміністрацію Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *