Житомирська мерія розірве договір оренди із забудовниками ділянки по вулиці Героїв Крут

Житомирська міська рада розірве договір оренди земельної ділянки із забудовником по вулиці Героїв Крут, 51. Відповідний проєкт рішення сесії оприлюднили на сайті мерії. Таке рішення планують ухвалити за результатами громадських слухань, які відбулися ще 20 лютого.

«Управлінню державного архітектурно-будівельного контролю Житомирської міської ради здійснити необхідні дії для скасування Декларації на початок будівельних робіт: замовник ПП «Новобудінвестгруп». Департаменту містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради підготувати рішення щодо розірвання договору оренди землі від 07.06.2019, який укладений між Житомирською міською радою та ПП «Новобудінвестгруп», йдеться у документі.

Окрім того, міська рада проситиме Держархбудінспекцію перевірити містобудівні умови згаданої забудови на предмет відповідності їх чинному законодавству.

Нагадаємо, що у листопаді 2019 року депутати Житомирської міськради попросили ДАБІ України призупинити будівництво АЗС на проспекті Незалежності на час перевірки. Протягом половини 2017-го року ДАБІ прийняло в експлуатацію 531 будинок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *