Житомирська міськрада просить підприємців працювати довше увечері

Виконком міської ради рекомендував підприємствам працювати довше ввечері, щоб житомиряни могли закупитися після роботи та не створювали натовпу. Таке рішення прийняли 22 червня під час позачергового засідання.

Окрім того, виконком посилив карантинні заходи на території Житомира на виконання постанови Кабміну. Зокрема, відтермінували відкриття дитячих закладів оздоровлення та відпочинку. Їх не відкриватимуть до кінця липня. Раніше планувалося, що вони відкриються з 10 червня.

Окремо зупинилися на розважальних та масових заходах. Згідно із рішенням виконкому, організатори мають забезпечити, щоб присутність учасників чи глядачів заходу складала не більше, ніж 1 людина на кожні 5 метрів площі. При чому, незалежно від того, чи в приміщенні чи на відкритому повітрі проводиться захід. Відповідальність за порушення цих норм лягатиме на організаторів.

Члени виконкому також затвердили новий графік роботи центру надання адміністративних послуг та виконавчих органів влади. ЦНАП працюватиме з 10-ї до 19-ї години із перервою на обід з 14-ї до 15-ї години. А ось міськрада та її підрозділи функціонуватимуть з 8-ї до 17-ї години і «обідатимуть» з 12-ї до 13-ї години.

Нагадаємо, що на території області посилили контроль над дотриманням карантинних заходів. Про ймовірне посилення карантину в області заговорили ще на початку червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *