Жах! Біля Андрушівки вщент згоріла церква (ФОТО)

У  Свято – Дмитрівській церкві, яка знаходиться в селі Яроповичах Андрушівського району, 13 червня виникла пожежа. Про це повідомила прес-служба У ДСНС України у Житомирській області.

«13 червня о 09:50 до Служби порятунку «101» м. Андрушівки надійшло повідомлення про пожежу у Свято – Дмитрівській церкві. Вже за 19 хвилин рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини прибули до місця виклику. На момент прибуття вогонь повністю охопив дерев’яну церкву. Згодом пожежа поширилася на поруч розташовану господарську будівлю, що не експлуатується. До місця події були викликані додаткові сили та засоби – з 5-ї та 2-ї (м. Житомир) пожежно-рятувальних частин. Для гасіння пожежі рятувальники проклали магістральну лінію від водойми, розташованої в 300 метрах, та забезпечили роботу на трьох бойових дільницях із використанням лафетного ствола. Об 11:25 пожежа локалізована. Роботи щодо остаточної ліквідації тривають», – йдеться у повідомленні.

10 3 5 9

Загалом залучено чотири одиниці техніки та 21 чоловік особового складу на чолі з оперативною групою Управління ДСНС України у Житомирській області. Усі обставини надзвичайної події встановлюють фахівці.

Нагадаємо, у селі Межирічці Радомишльського району 21 лютого сталася пожежа в цегляній господарчій будівлі. Через пожежу загинули свині, 30 курей та згоріло сіно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *