Велотур «Україна без сиріт» прибув до Житомира (ФОТО) (ОНОВЛЕНО)

У середу, 6 липня, до Житомира прибули учасники велотуру для підтримки дітей-сиріт. Черговий етап навколосвітнього велотуру за Україну та світ без сиріт, започаткований у 2011 році Альянсом «Україна без сиріт» з метою популяризації усиновлення та допомоги знедоленим дітям, розпочався 5 липня. Про це повідомила прес-служба облдержадміністрації.

вело (1 из 9)

«Сьогодні, 6 липня, велотур рушив Житомирщиною. У ньому взяли участь прийомні діти зі своїми сім’ями, усиновителі, вихованці та випускники інтернатів, представники громадських та благодійних організацій, а також просто небайдужі. Мета велотуру – закликати владу взаємодіяти з громадськістю та привернути увагу до проблем українських дітей-сиріт», – йдеться у повідомленні.

На сьогодні в області 3200 дітей перебувають в інтернатних закладах, з яких 266 мають статус сиріт.

вело (9 из 9)

У четвер, 7 липня, учасники велотуру поїдуть до Новоград-Волинського, а звідти 8 липня продовжать акцію до міста Рівного.

вело (7 из 9)

вело (2 из 9) вело (8 из 9) вело (5 из 9) вело (4 из 9) вело (6 из 9) вело (3 из 9)

Довідково. Велотур відбувається за участі та підтримки Уповноваженого Президента з прав дитини Миколи Кулеби. Учасники велотуру стартували з міста Києва і проїдуть через чотири українські міста та області відповідно: Житомир, Рівне, Луцьк, Львів. Крім України, учасники велотуру проїдуть через Польщу, Литву, Естонію, Фінляндію, Швецію, Норвегію, Данію та Німеччину.

Нагадаємо, у Житомирі  відбувся меморіал пам’яті заслуженого тренера з велосипедного спорту С.І.Кареви. На змагання з’їхалися велосипедисти з різних куточків України. Любителі та ветерани велоспорту змагалися на шосе вулицями Житомира (ФОТО).

Автор фото: Сергій ОМЕЛЬЧУК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *