Житомирський онкодиспансер отримав кілька тонн медичної допомоги

Благодійний фонд «Відродження» надав житомирському онкодиспансеру понад 5 тонн медичної допомоги. Медзаклад отримав перев’язочні матеріали, візки, багатофункціональні ліжка, підгузки для пацієнтів та багато інших медичних виробів. Про це повідомила прес-служба Житомирської міської ради.

840671298_big

«Зараз з благодійним фондом «Відродження» ми ведемо переговори про надання нашим міським лікарням професійного медичного обладнання», – сказав міський голова Сергій Сухомлин.

106993887_big

Міський голова зазначив, що на сьогоднішній день гостро стоїть проблема із завезення благодійних вантажів. З 80 контейнерів гуманітарної допомоги, які зараз стоять на кордоні, завезені лише 29.

«Я вже звернувся до Кабміну для того, щоб на рівні міністерств це питання було вирішене. Наші європейські та американські партнери не розуміють, чому Україна не поспішає приймати гуманітарну допомогу, на яку Захід затрачає багато зусиль та грошей», – наголосив Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, секретар міської ради прокоментувала торгівлю пивом у парку. На її переконання, пивні намети – це «виїзна торгівля».

Автор фото: прес-служба міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *