Вертоліт Порошенка приземлився на майданчику, де вигулюють домашніх улюбленців

Вертоліт із Президентом України приземлився близько дванадцятої години дня на стадіоні, що на вулиці Зв’язківців. Місцеві кажуть, що стадіон знаходяться на місці колишнього військового цвинтаря.

Ще з дев’ятої ранку біля стадіону зібралася велика кількість людей. Під’їзди до стадіону від технологічного університету охороняла поліція. Безпосередньо на місці посадки чергували люди у цивільному, поліція та рятувальники.  

Помаранчевий автомобіль, який чистить дорожнє покриття, проїздив по вулиці Зв’язківців понад десяток разів. Саме по цій вулиці Петро Порошенко мав добиратися до 95-ї бригади, розташованої неподалік – по вулиці Чуднівській. Стадіон, на якому у звичайні дні місцеві жителі вигулюють собак та випасають корів, кілька разів перевіряли піротехніки та кінологи.

Стадион-10 Стадион-9 Стадион-8 Стадион-4

Вертоліт Президента України приземлився близько дванадцятої. Вже перед самим прильотом служба безпеки Порошенка заздалегідь «попросила» журналістів залишити місце. Адже, згідно із чинним законодавством, знімати приліт та висадку першої особи держави заборонено.

Тим часом жителі вулиці Зв’язківців у соціальних мережах щиро радіють прильоту гаранта.

«10 років автомобілісти та таксисти оминали ями на дорогах вулиці. Коли придивляючись, а поночі – навздогад. І нарешті сталося. Завдяки тому, що на стадіоні приземляється вертоліт Міноборони, нам полатали дороги, акуратно підстригли газони та прибрали сміття, яке лишалося ще з зими. Мрії збуваються, коли вертольоти приземляються», – іронізує жителька даної вулиці Олена.

poroshenko01 poroshenko02 poroshenko03 poroshenko04 poroshenko32

Нагадаємо, що напередодні прильоту Петра Порошенка комунальні служби полатали дороги та покосили траву. 27 травня Президент України відвідав полігон під Житомиром під час військових навчань.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *