Мерія хоче, щоб підприємець погасив борг комунального підприємства

Приміщення колишнього гастроному ліквідованого комунального підприємства “Подільське” Житомирської міської ради віддадуть в оренду ТОВ “ТК “Полісся-Продукт”. Останнє належить депутату міськради Олександру Раковичу.

Перший поверх та підвал приміщення по вулиці Володимирівській, 3, (колишня Маяковського) мають віддати в оренду відповідно по 200 та 80 грн за квадратний метр торговій компанії “Полісся-Продукт”. Однак здати його виконком Житомирської міської ради має лише тоді, коли ТОВ “Полісся-Продукт” сплатить борг за оренду приміщення комунальним підприємством “Подільське”. Сума складає не мало не багато — 181 тис. 360 грн.

Проект рішення виконавчого комітету з цього приводу потрапив у розпорядження “Вголос.Zt”. Його можуть розглянути вже на найближчому засіданні.

22222 1111

Нагадаємо, що вже протягом цієї каденції троє членів виконкому та двоє депутатів Житомирської міської ради узаконили свої кіоски. На початку вересня міський голова Сергій Сухомлин нарешті призначив нових членів виконкому, яких не вистачало до повної кількості. Відтепер він складається з 22 осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *